En hel verden i sjokk og vantro!

En hel verden er i sjokk over hvordan ulovlige innvandrere blir behandlet av amerikanerne, med president Trump i spissen. Hvordan barn blir brutalt dratt ut av sine foreldres hender for å isolere foreldre og barn i ulike leire. Eksperter, politikkere og journalister gråter for disse barna og deres foreldre. Verden er rett og slett RYSTET!!! Tenk på traumene disse barna kan komme til å bli påført som følge av adskillelsen! En hel verden snur seg nå mot Amerika med pekefingeren rettet mot Trump og rister bestemt på hodet. Alle like oppgitt over hvilken urett dette er mot menneskeheten. Hvilke menneskerettigheter og barnekonvensjoner som blir brutt.

Hvert år blir mange barn revet ut av sine foreldres armer her i Norge også, de blir hentet på fødestuen få timer gamle. Årsak: pågående eller fremtidig omsorgssvikt!?!? Hallo Erna Solberg? Hallo Linda Hofstad Helleland? Hallo Tor Mikkel Wara? Mulig dere kan forklare det med at det finnes barn der ute som blir utsatt for vold og eller overgrep. Men tenk på alle de tilfellene der dere tok feil, der systemet tok en gal beslutning, men nektet å gi opp! Det er på ingen måte annerledes enn det Trump driver med. Eller vent jo det er det, for disse barna blir nok forent med sine foreldre før det har gått 18 år!!!

JEG ER DYPT RYSTET!!!

2 kommentarer om “En hel verden i sjokk og vantro!

  1. Tøveil sier:

    Du er sjokkert over at Amerikanere beskytter sitt eget land? Kanskje det er litt for mye følelser her? Du ser bilder av av barn og foreldre som har blitt tatt i grensekontroll også begynner du å gråte ukontrollert.

    Alternativet til å skille barna fra foreldrene, er å fengsle små barn sammen med foreldrene. Er det det du vil? Det er ikke mange som fengsler små barn, vi har det samme systemet her i Norge, barn fengsles ikke på grunn av ting foreldrene har gjort. Du må prøve å forstå at du snakker om mennesker som har brutt amerikansk lov. Det er ulovlig å krenke et lands grenser, det er ulovlig å snike seg over en grense. Gjør du det, så blir du fengslet. Tar du med barn på en slik tur så er du ikke skikket til å ta deg av barn og barna blir skilt fra kriminelle foreldrene.

    Hva foreslår du at de skal gjøre? Slippe inn alle som har barn, uansett? Du reagerer basert på hva du føler. Du ser gråtende barn også blir du helt gal, vi må hjelpe barna!! Prøv å bruk sunn fornuft, legg følelsene til side i fem minutter for en gangs skyld. Du skriker fordi et land passer på sine grenser og du vil la kriminelle gjøre som de vil fordi de har barn. Det er latterlig, voksne mennesker reagerer ikke slik.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s